Hjem
Blodsmaken 2016
                                                                             
Start på de to lengste løypene                                    Løpsgeneral Guro                                              Trond og Kjetil
Resultatliste

Løpsgeneralen for årets Blodsmak hadde virkelig tatt oppgaven med å lage tunge løyper på alvor, så årets siste o-løp i Alta  ble virkelig en  kraftprøve.
Det ryktes blant annet at  noen av deltakerne på langløypa underveis i løpet angret veldig på at de heiv seg ut på den distansen.
De to lengste løypene hadde start oppe ved Røstan i Eiby, og etter en bratt stigning opp på Skoddevarre var det mange poster i et tungt terreng oppe på fjellet. Mål var ved skytterhuset i Kvenvik.

At de to lengste løypene var krevende viser vinnertiden på langløypa. Trond Finjord og Kjetil Fareth delte seieren på tiden 2.44.07, og så  lang løpstid for vinner på har ikke langløypa hatt på mange år. Daniel Boberg Leirbakken var raskest på mellomløypa på 12 km, mens  Emil Jensen var først i mål av de som løp 6 km.
Det var som vanlig  god steming ved mål, med servering av varmmat og kaker.

Takk til Guro Brekkan og hennes hjelpere for et flott arrangement!

Totalt 60 løpere stilte til start i år. Dette er færre enn antallet de siste årene, vi regner med at vi kommer sterkere tilbake neste år.

Lenger ned kan du lese  resultater fra tidligere Blodsmakenløp, samt en historisk oversikt med utvalgt statistikk for Blodsmaken.


Tidligere resultatlister:
  2015   2014  2013    2012  2011     2010   2009    2008     2007     2006     2005Alta orienteringslag c/o Thomas Frost, Bregneveien 47, 9516 Alta, | Nettredaktør: Pål E. Opgård |  e-post